Billiga lån utan uc

Billiga lån med låg ränta

Billiga lån utan uc med låg ränta är bra lån att ha till hands när krisen slår till och man behöver ett extra tillskott i kassan. Finns det billiga lån utan kreditupplysning hos UC? Nej, men det går att låna upp till 30000 kronor utan uc  till rimlig ränta och kostnader. Det händer att det ibland uppkommer situationer då man är i behov av kontanter direkt. Då kan det vara bra att ta ett snabblån eller smslån för att lösa krisen.

Billiga lån utan uc

Billiga lån utan uc är givetvis en definitionsfråga, men det finns gott om billiga lån utan uc. De snabbaste är låna 15 000 utan uc där det finns många snabblån och smslån att välja emellan, men ifall man ha ett större belopp så kan man ta lån upp till 30 000 kr utan uc kreditupplysning hos några få aktörer. Ifall du behöver ett mindre lån utan uc så finns det en del billiga lån utan uc inom även denna beloppskategori. De är inte de billigaste lånen utan uc.

Billiga lån utan uc Lånebelopp Inkomstkrav Sök utan uc snabbt
Billiga lån med låg ränta utan uc hos Ferratum 500 – 16 000 kr 20 000 kr/år Billiga lån utan uc med låg ränta hos Ferratum
Billiga lån med låg ränta utan uc hos Everydayplus 200 – 15 000 kr 24 000 kr/år Sök och låna pengar snabbt hos Everydayplus
Billiga lån med låg ränta utan uc hos Onea 500 – 30 000 kr 100 000 kr/år Sök lån snabbt hos Onea.se
Billiga lån med låg ränta utan uc hos Folkia 1 000 – 20 000 kr 20 000 kr/år Billiga lån utan uc med låg ränta hos Folkia
Billiga lån med låg ränta utan uc hos Vivus 500 – 16 000 kr 100 000 kr/år Billiga lån utan uc med låg ränta hos Vivus
Billiga lån med låg ränta utan uc hos Risicum 500 – 12 000 kr 24 000 kr/år Billiga lån utan uc med låg ränta hos Risicum
1 000 – 12 000 kr 24 000 kr/år Billiga lån utan uc med låg ränta hos Lånbutiken

För att det ska gå att låna pengar snabbt krävs nästan alltid att det fråga om ett snabblån eller smslån som är de vanligaste lånen utan uc och som sällan är de billigaste lånen utan uc. Ifall du söker billiga lån utan uc så rekommenderar vi snabblånen Cash2you, CashBuddy och Klicklån trots att de tar uc. Samtliga men tillhör några av de som beviljar flest lån och är mycket billigare lån än ovanstående smslån.

Kreditgivare Lånebelopp Inkomstkrav Mer info Sök snabbt
Låna snabbt hos Klicklån 5 000 – 40 000 kr 100 000 kr/år Klicklån Sök lån snabbt hos Klicklån
Låna snabbt hos Cashbuddy 3 000 – 25 000 kr Låg taxerad inkomst CashBuddy Sök lån snabbt hos Cash Buddy
Låna snabbt hos Cash2you 3 000 – 25 000 kr Låg taxerad inkomst Cash2you Sök lån snabbt hos Cash2you

Snabblån kan vara billiga lån utan uc

Vid sådana akuta situationer så finns det olika lån utan säkerhet som man kan ansöka, som exempelvis snabblån med utbetalning samma dag. Snabblån, även kallat mikrolån, är ett lån där man snabbt och smidigt gör en ansökan på långivarens hemsida och oftast får lånet beviljat och utbetalt samma dag. Generellt är det förenat med höga kostnader för denna form av lån vilket beror på att lånet har korta kredittider och oftast ska vara återbetalda inom 30 dagar, men det går att hitta billiga lån, även när man behöver låna pengar snabbt.

Om man vill låna 3000 kronor så finns det långivare som erbjuder billiga lån med en avgift på endast 300 kronor. I det priset ingår uppläggningsavgift, ränta och aviseringsavgift. Därefter stiger kostnaden för lånen hos olika långivare och kan hamna på uppåt 600 kronor för samma lån, eller mer om man har betalningsanmärkningar. Billiga lån gör att det inte blir så tungt att betala tillbaka lånet när det förfaller efter 30 dagar samtidigt som långivare som erbjuder billiga lån ofta också har en sund kreditgivning.

Om man jämför den kostnad som det innebär att låna pengar snabbt genom ett mikrolån så är egentligen kostnaden lägre än kostnaden är för den som vill låna hos en bank. Men genom det sätt som man beräknar effektiv ränta, som beräknas årsvis och som inte är direkt applicerbart på korta krediter, så verkar det som att avgifter och ränta på snabblån är väldigt dyrt jämfört med de avgifter och ränta som man får betala hos en bank. Uppläggningsavgiften för att låna hos en bank ligger på mellan 700 kronor upp till 1 200 kronor, beroende på lån och bank, vilket är betydligt dyrare än uppläggningsavgiften för ett mikrolån, trots att båda typerna av lån genomgår kreditbedömningar som i stort innebär samma kostnad för båda lånen, när det gäller köp av kreditinformation och granskning av låneansökan.

Att låna 5 000 kronor av en bank kostar mer än att låna 5 000 kronor av ett företag som erbjuder mikrolån. Men eftersom lånet hos banken löper över en lång tid så döljs dessa kostnader i den låga månadskostnaden, vilket kostnaden för ett mikrolån inte gör då det bara ska amorteras en gång inom 30 dagar. Detta gör att lånet från banken ser betydligt billigare ut än ett mikrolån då man ser till den effektiva räntan. Lånen vänder sig dock till olika målgrupper, de som lånar hos en bank har oftast inte råd att betala tillbaka lånet på 30 dagar och samtidigt så kan de vänta i 14 dagar eller mer på att få sina pengar utbetalda, medan de som tar ett mikrolån och som vill ha sina pengar utbetalda snarast anser sig ha råd att betala tillbaka lånet på 30 dagar.

Billiga lån med låg ränta, vart?

När man söker billiga lån med låg ränta så är det bra att man söker runt hos de olika långivarna eller använder sig av en hemsida där man jämföra priser för snabblån. I tabellen ovan har vi listat de bästa och billigaste lånen utan uc. Dock blir lånesumman lite begränsat pga att det rör sig om lån utan uc.

Ifall man har en bra inkomst och en bra kredithistorik, utan betalningsanmärkningar, är det enklare att ansöka om billiga lån med låg ränta då man får ett större urval att välja mellan. Det finns flera långivare som erbjuder bland billigaste lånen med låg ränta och lån utan säkerhet för belopp upp till 500 000 kronor till låg ränta.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.