Låna pengar snabbt och enkelt

Låna pengar snabbt och enkelt

Det kan uppstå olika situationer då man är i behov av kontanter och då kan det vara bra att man kan låna pengar snabbt och enkelt utan någon säkerhet. Oavsett om man behöver ett tillskott till hushållskassan, betala en oväntad utgift eller extra fickpengar inför något kommande evenemang så finns det möjligheter att lösa detta tillfälliga behov av kontanter så man inte behöver vänta på sin lön först. Det finns flera företag som erbjuder privatpersoner möjligheter att låna pengar snabbt och enkelt, så kallade mikrolån eller smslån. Ansökan gör man direkt på företagens hemsida och om man uppfyller de krav som företaget har på den som ansöker om lån, bland annat att man är myndig, innehar en fast inkomst och inte har några betalningsanmärkningar så får man direkt besked om att lånet preliminärt är beviljat. Det tar normalt bara någon minut att fylla i ansökan på nätet och få ett lånebesked. Därefter så får man sin ansökan beviljad och pengarna utbetalda under företagets öppettider.

Låna pengar snabbt med betalningsanmärkningar

Om man har betalningsanmärkningar så behöver inte det vara något hinder för att få låna pengar snabbt och enkelt. Det finns flera långivare som också lånar ut pengar till personer med betalningsanmärkningar så länge personen inte har något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Ett skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten visar på om man fortfarande har någon obetald skuld eller om man har betalt sin skulder. Olika långivare har olika krav, många accepterar att man har en eller två betalningsanmärkningar medan andra kan acceptera flera betalningsanmärkningar, under förutsättning att skuldsaldot hos Kronofogdemyndigheten är noll och att det inte förekommer några nya ärenden hos Kronofogdemyndigheten. Oftast har dessa långivare lite högre avgifter för sina lån, vilket beror på att de har en extra kreditbedömning för att vara säker på att de som lånar med betalningsanmärkning har möjlighet att betala tillbaka sitt lån senast på förfallodagen.

Låna pengar snabbt på en helg

Ett behov av kontanter kan uppstå alla dagar i veckan, även under en helg, och då finns det vissa långivare som har öppet även på helger. Man kan ansöka om lån hos alla långivare dygnet runt, alla dagar på ett år, men handläggningen av ett lån och utbetalning av detsamma sker alltid under långivarens öppettider. Om man behöver låna pengar snabbt och enkelt under en helg behöver man försäkra sig om att den långivare där man har för avsikt att söka sitt lån har öppet även på helger. Många har öppet fram till klockan 17:00, både på lördagar och söndagar, och några har öppet även fram till 21:00. Det innebär att om man ansöker om ett lån på en helg så får man lånet behandlat och utbetalt samma dag, oavsett om det är lördag eller söndag. Förutsättningen för att man själv ska hinna få sina pengar till sitt konto under helgen är att man har samma bank som långivaren, har man en annan bank så får man istället vänta till nästkommande vardag innan pengarna kommer in på kontot. Information om långivarens bank finns oftast angivet under information eller villkor på långivarens hemsida. Om informationen saknas kan man få besked om detta per e-post eller telefon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.