Låna pengar snabbt utan ränta

 

Låna pengar snabbt utan ränta

Det finns en hel del lån som man kan välja mellan när man ställs inför ett behov av att låna pengar. Om man behöver ett mindre kontant tillskott under en begränsad tid kan man ansöka om lån hos ett företag som erbjuder mikrolån, även kallat smslån. Denna form av lån passar bra om man behöver låna pengar snabbt med en kort kredittid, vilket innebär att man betalar tillbaka lånet i samband med att man får sin nästa lön. Man kan normalt låna mellan 1 000 kronor upp till 5 000 kronor, vissa erbjuder ända upp till 8 000 kronor, med en kredittid på 30-90 dagar. Har man behov av ett lite större lån kan man ansöka om ett privatlån. Dessa lån ligger på mellan 10 000 kronor upp till 400 000 kronor och löper under en lägre tid med lite lägre ränta. Dock brukar det ta några dagar från att man ansöker om lånet innan man har pengarna på sitt konto.

Låna pengar utan ränta

Att låna pengar snabbt utan ränta är svårt, det är ingen som normalt erbjuder lån utan ränta, däremot kan man låna snabbt till låg ränta. Men det finns undantag, exempelvis brukar vissa långivare ha kampanjer där de erbjuder nya låntagare möjlighet att låna första gången utan ränta. Då brukar man kunna låna mellan 1 000 kronor upp till 3 000 kronor på 30 dagar utan att betala några avgifter för lånet. Vissa långivare har också kampanjer ibland där man kan låna var tredje lån utan avgifter, vilket innebär att om man ofta är i behov av att låna kan man över tid få lägre ränta och kostnader för sina lån.

Låna lägre belopp utan ränta

Det finns långivare som erbjuder lån på 500 kronor till självkostnadspris, kostnaden för kreditupplysning och hanteringsavgift. Avgiften för att låna 500 kronor är normalt endast 50 kronor men i gengäld så brukar dessa lån dock ha korta kredittider, oftast på mellan 15-20 dagar, vilket gör att det finns tillfällen då man inte hinner få sin lön innan lånet förfaller. Om man är i behov av att låna pengar snabbt utan ränta så är detta lån ett bra alternativ, om man vet att man kan betala tillbaka lånet när det förfaller, för annars kan detta lån också bli väldigt dyrt med tillkommande påminnelseavgifter.

Låna snabbt till lägre ränta

Även om det kan vara svårt att låna pengar snabbt utan ränta så finns det goda möjligheter att kunna låna pengar snabbt med låg ränta. Det finns långivare som erbjuder snabblån med snabb utbetalning till relativt låga avgifter. Om man vill låna 3000 kronor så kan man hitta långivare som erbjuder lån på detta belopp mot en avgift på bara 300 kronor, för en kredittid på 30 dagar. Förutsättningen för att kunna låna till lägre räntor och avgifter är att man inte har några betalningsanmärkningar. Vill man låna pengar snabbt med anmärkning så brukar det normalt kosta lite extra, ända upp till 700 kronor för en kredit på 30 dagar.

När man jämför de olika avgifter som långivarna har så behöver man även kontrollera om långivarna kräver betalning för en sms-kod, en kod som används i samband med låneansökan. Vissa långivare tar även ut en aviseringsavgift för den faktura som skickas. Dessa kostnader kan höja den totala avgiften för lånet på upp till 100 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.