Lån med snabb utbetalning

Lån med snabb utbetalning

Lån med snabb utbetalning när man har akut behov av ett snabbt tillskott av kontanter. Låna pengar snabbt med enkel ansökan och snabba handläggningstider. Ibland kan det finnas ett direkt behov av att låna pengar direkt på kontot och då kan man vända sig till ett företag som erbjuder lån med snabb utbetalning. Dessa lån med snabb utbetalning, även kallat smslån, snabblån eller mikrolån, är lån som vänder sig till personer som har ett behov av ett snabbt tillskott av kontanter i samband med en uppkommen kostnad, ett köpeerbjudande som det är svårt att säga nej till eller om man behöver dryga ut hushållskassan i slutet på månaden.

Högkostnadskrediter

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Kreditgivare Lånebelopp Inkomstkrav Mer info Sök snabbt
låna snabbt utan uc med betalningsanmärkning frogtail 1 000 – 20 000 kr 20 000 kr/år Frogtail Sök snabblån snabbt hos frogtail
Låna pengar direkt på kontot Everydayplus 200 – 25 000 kr 24 000 kr/år Everydayplus Sök och lån med snabb utbetalning Everydayplus
Lån direkt utbetalning Ferratum 500 – 25 000 kr 20 000 kr/år Ferratum Sök låna pengar direkt på kontot Ferratum
Lån direkt utbetalning Onea.se 500 – 30 000 kr 40 000 kr/år Onea Sök låna pengar direkt på kontot Onea.se
Lån direkt utbetalning Folkia 1 000 – 20 000 kr 20 000 kr/år Folkia Sök låna pengar direkt på kontot Ferratum
Lån direkt utbetalning Cash2you 3 000 – 25 000 kr Låg taxerad inkomst Cash2you Sök låna pengar direkt på kontot Cash2you
Lån snabbt Leasy Minilån 5 000 – 10 000 kr Låg taxerad inkomst Leasy Minilån Sök låna pengar direkt på kontot Leasy Minilån
Lån direkt utbetalning Cashbuddy 3 000 – 25 000 kr Låg taxerad inkomst CashBuddy Sök låna pengar direkt på kontot Cash Buddy
Låna snabbt Lånbolaget 3 000 – 30 000 kr 84 000 kr/år Lånbolaget Sök låna pengar direkt på kontot Lånbolaget
Låna pengar direkt på kontot Selene Finans 3 000 – 30 000 kr 84 000 kr/år Selene Finans Sök låna pengar direkt på kontot Selene Finans
Lån direkt utbetalning Klicklån 5 000 – 40 000 kr 100 000 kr/år Klicklån Sök låna pengar direkt på kontot Klicklån
Lån direkt utbetalning Thorn 5 000 – 50 000 kr 100 000 kr/år Thorn Sök låna pengar direkt på kontot Thorn
Lån direkt utbetalning Leasy 5 000 – 50 000 kr 100 000 kr/år Leasy Sök låna pengar direkt på kontot Leasy
Paxo sms lån 500 – 5 000 kr 24 000 kr/år Paxo Sök låna pengar direkt på kontot Paxo
Lån direkt utbetalning Vivus 500 – 16 000 kr 100 000 kr/år Vivus Sök låna pengar direkt på kontot Vivus
Lån direkt utbetalning Risicum 500 – 12 000 kr 24 000 kr/år Risicum Sök låna pengar direkt på kontot Risicum
Lån direkt utbetalning Lånbutiken 1 000 – 12 000 kr 24 000 kr/år Lånbutiken Sök låna pengar direkt på kontot Lånbutiken

Utbetalning av lån med snabb utbetalning

För att få ett lån med snabb utbetalning så behöver man ansöka om ett lån hos något av de företag som erbjuder snabblån. Kraven för att kunna låna varierar lite men är oftast att man ska ha en fast inkomst, inte ha några betalningsanmärkningar eller i alla fall inte ett skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten och att man är myndig. Vilka krav som gäller för respektive långivare finns angivet på deras hemsidor.

Om man uppfyller dessa krav så kan man fylla i ett formulär för att ansöka om ett lån med snabb utbetalning. Direkt när man har skickat in låneansökan så får man ett lånebesked på skärmen. Därefter kommer låneansökan att granskas manuellt av en kreditbedömare, som eventuellt kan komma att begära in ytterligare information om man är en ny kund. Det kan vara en kopia på ens id-handling och/eller en kopia på ett kontoutdrag från banken. Dessa dokument använder långivaren för att säkrare kunna fastställa identiteten på den som ansöker om lån. Vissa långivare kan även ringa upp den som ansökt om lån för att få en muntlig bekräftelse av låneansökan.

När ens lån med snabb utbetalning har blivit godkänd, vilket sker under långivarens öppettider, så får man sina pengar utbetalda samma dag. Om man har samma bank som långivaren kommer pengarna alltid in samma dag som man fick lånet beviljat, har man en annan bank så kan det hända att man behöver vänta till nästkommande vardag innan man får in pengarna på sitt konto.

Smslån med snabb utbetalning

Om man vill vara säker på att få sitt lån med snabb utbetalning utbetalt samma dag så bör man göra sin låneansökan så tidigt som möjligt på dagen, många långivare har en rutin att göra en utbetalning klockan 13 varje dag, så att alla som har ansökt och fått sina lån med snabb utbetalning beviljade innan dess får sina pengar samma dag, även om man har en annan bank. Låneansökningar som kommer in efter klockan 13 betalas normalt ut nästkommande vardag, om man har en annan bank än långivaren.

Smslån utbetalning direkt

Sms lån med snabb utbetalning direkt har normalt en kredittid på 30 dagar, vilket betyder att man hinner få sin lön innan man ska betala tillbaka hela lånet, inklusive kostnaden för lånet, senast på förfallodagen. Vissa långivare kan även erbjuda lån med snabb utbetalning med en kredittid på 60 eller 90 dagar. Man kan då avbetala lånet i samband med flera lönetillfällen, vilket gör att det inte blir så tungt att betala tillbaka hela lånet med en lön. Om man inte kan betala tillbaka lånet på förfallodagen så finns det långivare som erbjuder sina låntagare möjlighet att förlänga lånet med ytterligare 30 dagar. För att förlänga lånet så betalar man in en förlängningsavgift, som vanligtvis motsvarar kostnaden för att låna i 30 dagar, senast på förfallodagen.

Utbetalningstider snabblån

Att få pengar utbetalade efter en godkänd ansökan för SMSlån går ofta mycket snabbt, speciellt om man jämför med andra låntyper där det ofta tar flera dagar innan pengarna finns tillgängliga. Detta då man ska skriva under skuldbrev som sedan ska skickas in osv.

Utbetalning under vardagar

Om du vill låna pengar under en vardag och önskar ha dem på kontot innan dagen är slut brukar långivarnas rutiner säga att en ansökan ska vara inskickad och godkänd innan klockan 13:00 om det ska vara garanterat att pengarna finns tillgängliga innan dagens slut. Pengarna brukar då komma in mellan 15:00 – 17:00.

Söker du lånet efter 13:00 finns det fortfarande chans att pengarna kommer in samma dag men detta är inget du kan räkna med. Pengarna kommer då att finnas på kontot senast morgonen efter.

Smslån utbetalning helger

Normalt betalas inga pengar ut från långivarna under helgerna. Summan av detta är att ifall man vill ha pengar insatta på kontot som ska användas under helgen måste ansökan vara accepterad senast klockan 13:00 på fredagen.

Speciella banker och dess utbetalningar

Pengar kan överföras även vid andra tidpunkter och snabbare än vad vi här ovan har skrivit. Men detta är bara ifall långivaren har samarbete med just din bank. Ett flertal låneinstitut samarbetar med olika banker dit pengarna kommer in snabbare. Information om detta finns alltid på långivarnas hemsidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.